PRIMIGI gyermekcipők – tudnivalók

EGÉSZSÉGES GYERMEKEK, BOLDOG ANYUKÁK

A Primigi több mint 30 éve a legnépszerűbb márka az olasz édesanyák körében, egyúttal elkötelezett a legigényesebb vásárlók, a gyermekek felé.
A Primigi lábbelik a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően készülnek, figyelembe véve a gyermekek életkorát és növekedését. Elkísérik őket életük minden pillanatában: az első lépéseknél, az iskolában, a sportolásnál és az ünnepi alkalmak során.
A Primigi lábbeliket az olasz stílus és a válogatott alapanyagok teszik egyedivé és komfortossá.
A Primigi rendszerének köszönhetően a modellek megbízhatóak és biztonságosak.
Az ultrakönnyű, rugalmas, légáteresztő és puha anyagok eleget tesznek minden igénynek, legyen szó akár játékról, akár szaladgálásról.
A Primigi cipők minden korosztály egyedi igényeinek megfelelően készülnek a babák első lépéseitől kezdve, mikor a láb védelmet és támogatást igényel, egészen a teenager korig, ahol a lábbeliknek meg kell felelniük a divatkövető lányok és a sportos fiúk igényeinek is.

A Primigit az összetéveszthetetlen stílus és olasz design, részletgazdagság és kényelem jellemzi. A Primigi az anyagok és színek teljes skálájában kínál modelleket minden korosztálynak és minden alkalomra. A Primigi rendszer maximális kényelmet és megbízhatóságot garantál. Az ultrakönnyű cipők bőrből készült anatómiai talpbetéttel kerülnek forgalomba. A hihetetlenül puha, könnyű és rugalmas talp párnázott sarokrésszel készül a rezgéscsillapítás elősegítése érdekében.
A Primgi girls egy nőies kollekció, amely az 5-12 éves lányoknak készül. A lábbelik divatosak, miközben megfelelnek a legigényesebb szülők által támasztott minőségi követelményeknek is. A Primigi girls cipők ultrakönnyűek és rugalmasak.