Arany Geox lány szandál (J928ZA)

18 990Ft20 990Ft

Kiürítés
Cikkszám: J928ZA Kategóriák: , ,

Leírás

Arany Geox lány szandál

A GEOX LÉLEGZŐ® szabadalom egy egyedülálló fejlesztés a cipőiparban

A vízálló gumitalpú cipők – amik szárazon és melegen tartják a lábfejet – több mint 50 éve kerültek piacra és egy olyan technológiai áttörést hoztak ami emberek millióinak életét változtatta meg. Viszont a vízálló gumitalpú cipők hátránya, hogy meggátolják a lábfej szellőzését. Tekintettel arra, hogy az emberi test harmadik legnagyobb izzadság mirigycsoportja a talpon található, ez egy nem elhanyagolható részlet. A Geox megoldotta ezt a problémát egy egyszerű, mégis forradalmian új szabadalmi rendszerrel. A gumitalpon található kislyukakon keresztül távozik el a lábizzadsága, és egy védő, lélegző membran akadályozza meg a víz bejutását és tartja szárazon a lábat.

Arany Geox lány szandál

Külső anyaga: egyéb, bőr

Belső anyaga: egyéb, bőr

Talp bélése: bőr

A TALP

A speciálisan kialakított Geox talp – miközben megváltoztatta a cipőtalpon lévő lyukak hagyományos megítélését – jelentette a Geox forradalom előlépését. Kislyukak sorozata került a gumitalp azon részébe, ahol a talp legnagyobb izzadságcsoportja található

A MEMBRÁN

A Geox forradalmi újítását a membránon végzett széleskörű kutatás és fejlesztés előzte meg. A membran egy speciális kispólusú anyagból készült, ami felszívja az izzadságot a belső talpon keresztül és kiereszti vízpára formájában. Ez a folyamat azért lehetséges, mert a membran mikropólusai nagyobbak, mint a páramolekulák, de kisebbek, mint a vízmolekulák, így a víz nem tud behatolni és a láb száraz marad.

A VÁSÁRLÓI ELŐNY

A láb izzadása természetes folyamat, de egészségtelen az izzadságot a cipőben tartani. Termográfiai tesztek kimutatták, hogy a cipőn belüli páratartalom megszüntetésével a Geox módszere ideális mikroklimát alakít ki a cipő belsejében, szárazzá teszi a lábfejet, továbbá jelentősen csökkenti a lábfej túlmelegedését a hagyományos gumitalú cipőkhöz képest.

Geox Amphibiox: a megoldás egy teljesen vízálló és lélegző cipőre.

Mindig egy lépéssel előbbre

A Geox forradalmasítja a vízálló cipőkoncepcióját a teljes védelemet és szellőzést biztosító rendszere által. Ez a Geox Amphibiox. Egy innovative megoldás, ami megakadályozza a víz cipőbe jutását és garantálja a Geox hihetetlen szellőzési képességét.

Innováció a lábnak

A különleges lélegző és vízálló membrán – nemcsak a cipőtalpban, hanem a cipőfelsőrészén is – lepergeti a vizet a cipő külső felületéről. Ez ideális mikroklímát teremt a lábnak, ami száraz és meleg marad, szabadlélegzést biztosítva a cipőfelsőrészétől a talpáig.

Egyáltalán nem összehasonlítható

A hagyományosan vízálló cipőknél csak a belsőbélést borítja membran és nem a cipőfelsőrészét. A vízbe hatolva a cipőbe a felsőrész és a bélés között megragadva hidegérzetet okoz a lábnak.

Tekintse meg Geox termékeinket!

További információk

Méret

28, 29, 31, 32, 33