Akció!

Gumi pántos Primigi sportcipő (7591200)

8 050Ft9 700Ft

Kiürítés
Cikkszám: 7591200 Kategóriák: , , , ,

Leírás

Gumi pántos Primigi sportcipő

Külső anyaga: textil,bőr

Belső anyaga: textil

Talp bélése: bőr és kivehető

Gumi pántos Primigi sportcipő a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően készülnek, figyelembe véve a gyermekek életkorát és növekedését. Elkísérik őket életük minden pillanatában: az első lépéseknél, az iskolában, a sportolásnál és az ünnepi alkalmak során.A Primigi lábbeliket az olasz stílus és a válogatott alapanyagok teszik egyedivé és komfortossá.

A Primigi rendszerének köszönhetően a modellek megbízhatóak és biztonságosak. Az ultrakönnyű, rugalmas, légáteresztő és puha anyagok eleget tesznek minden igénynek, legyen szó akár játékról, akár szaladgálásról.A Primigi cipők minden korosztály egyedi igényeinek megfelelően készülnek a babák első lépéseitől kezdve, mikor a láb védelmet és támogatást igényel, egészen a teenager korig, ahol a lábbeliknek meg kell felelniük a divatkövető lányok és a sportos fiúk igényeinek is.

A Primigit az összetéveszthetetlen stílus és olasz design, részletgazdagság és kényelem jellemzi. A Primigi az anyagok és színek teljes skálájában kínál modelleket minden korosztálynak és minden alkalomra. A Primigi rendszer maximális kényelmet és megbízhatóságot garantál. Az ultrakönnyű cipők bőrből készült anatómiai talpbetéttel kerülnek forgalomba. A hihetetlenül puha, könnyű és rugalmas talp párnázott sarokrésszel készül a rezgéscsillapítás elősegítése érdekében.A Primigi cipőkben rejlő tapasztalat az összes részlethez kapcsolódó alapos kutatás és gondoskodás eredménye.Rugalmasság, könnyedség, lélegzés, ellenálló képesség, puhaság. Ezek egy egyedülálló és exkluzív rendszer, a Primigi System alapelvei, amelynek köszönhetően cipőinket maximális komfort, és a legmagasabb technológiai szabványok megbízhatósága jellemzi.Kényelem és biztonság a láb fejlődéséhez: fedezze fel a gyermekének szánt megfelelő lábbeli kiválasztásához útmutatót nyújtó rendszer, a Primigi System kivételes tulajdonságait!

Gumi pántos Primigi sportcipő

Praktikus és higiénikus

Gyermekének cipője egy aktív, mozgással töltött nap után is pontosan olyan, mintha új lenne! Amennyiben lehetséges, a kivehető talpbetét moshat és szárítható, tehát a cipő mindig friss és tiszta marad. Így készen áll arra, hogy ismét gyermeke lábára adja!

Szépség, amely egyúttal biztonságos és természetes

A cipő fémből készült részei nem tartalmaznak nikkelt, bélése krómmentes. Tehát nem tartalmaz olyan alkotóelemeket, amelyek kellemetlen allergiás reakciókat válthatnak ki.Ennek köszönhetően a cipő belső része még természetesebb és biztonságosabb.

Biztonságos védelem

A saroknál található “légkamra” segítségével a Primigi cipők ún. antishock rendszere csillapítja a járás közben a gyermek lábát érő mikroütéseket, így minden lépés kényelmes és biztonságos.

Tekintse meg Primgi termékeinket!

További információk

Méret

27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40