Khaki D.D. Step szandál(A039-16BL)

13 100Ft

Törlés
Cikkszám: A039-16BL Kategóriák: , ,

Leírás

Khaki D.D. Step szandál

A D.D. Step cipő első osztályú marhabőrből, kézzel készültek. Gondosan kerülnek kiválogatásra, megfelelő vastagsággal készülnek így kiváló viselési érzetet biztosítanak.

A D.D. Step talpak természetes gumiból készülnek. A talp formájának és kialakításának köszönhetően könnyű és rugalmas, és jól tartja a lábat. A 3D varrástechnológia alkalmazásával, minimálisra csökken a felhasznált kemikáliák és ragasztó mennyisége.

Kék-zöld D.D. Step szandál megerősített kérge elősegíti a lábak megfelelő növekedését, és nem utolsó sorban, fokozott tartósságot ad. A gyermek bőrével érintkező részek csak természetes anyagból készülnek. Éppen ezért a belső bélés, és a talpbetét borítása is bőrből készül. Ezáltal javítva a légáteresztést is.

Khaki D.D. Step szandál

Külső anyaga: textil, bőr

Belső anyaga: bőr

Talp bélése: bőr

ALAPANYAGOK

A cipők szerepe a lábak kényelmében, egészségben nagyon fontos. Éppen ezért termékeinket a legmagasabb minőségű, természetes alapanyagokból készítjük, melyek kiváló viselési érzetet, és puhaságot biztosítanak.

KÖNNYŰ, HAJLÉKONY, CSÚSZÁSMENTES GUMITALP

A D.d.step termék, valódi, minőségi bőrből készül, könnyedén megtalálják az ízlésüknek, életmódjuknak legmegfelelőbb fazont.

Az első osztályú marhabőrből gondosan kerül kiválogatásra a megfelelő vastagságú rész, melyből a gyártási folyamat végén a legtökéletesebb gyermek lábbelit tudjuk elkészíteni.

MEGERŐSÍTETT LÁBUJJVÉDELEM

Cipőink lábujjvédő kialakítása elősegíti a lábujjak kényelmes elhelyezkedését, megfelelő növekedését, és nem utolsó sorba, fokozott tartósságot ad. Az orr rész kellő magassága biztosítja a gyermek lábának szabad mozgását.

TERVEZÉS ÉS GYÁRTÁSTECHNOLÓGIA

A D.D.step cipők forgalmazóiként elmondhatjuk, hogy kiváló minőségű lábbeliket kínálunk a totyogók és gyermekek számára. Nem csak a fiatalkori, hanem a későbbi egészséges élet feltételit alapozza meg a megfelelően kiválasztott lábbeli, ezért a gyermekek egészsége, komfortérzete az elsődleges szempont, melyet termékeink tervezésekor figyelembe vesszük.

Az aktuális divatirányzatoknak megfelelő, de nem csak divatos, hanem anatómiailag helyes, kényelmes cipőinkben a fejlődő gyermeklábak könnyedén mozognak, és a gyerekek boldogan végzik a mindennapi tevékenységeiket.

A D.D.step cipők készítésekor a cipőgyártás legfrissebb technológiái ötvöződnek a klasszikus kézműves technikákkal. Cipőink többségét 3D varrástechnológia alkalmazásával készítjük, így minimálisra csökkentjük a vegyi anyagok használatát is.

Tekintse meg D.D.Step termékeinket!

További információk

Méret

36