Memo Polo bordó

14 900Ft

Törlés
Cikkszám: Memo Polo bordó Kategóriák: , , ,

Leírás

Memo Polo bordó

Külső anyaga: bőr

Belső anyaga: bőr

Talp bélése: bőr

MEMO gyermekcipők – tudnivalók

A MEMO gyermekcipők egyedülálló szabadalmaztatott, diagnosztikai talppal és az egészséges gyermekcipő minden tulajdonságával rendelkeznek.

A MEMO kiemelten jó minőségű lábbeli, természetes alapanyagokból, puha kecskebőrből készülnek. Párnázott részei tökéletesen idomulnak a gyermek lábához.

Cipői mind alkalmasak alkalmi, illetve otthoni használatra. Magasabb szárral és előrevezetett kemény kéreggel segítik a gyermek lábának megfelel fejlődését és tartják a gyermek bokáját.

A kicsiktől egészen a középiskolásokig megtalálhatják gyermekeiknek mind színvilágában, mind az aktuális divatot követve, a szívesen viselt csinos darabokat, és akár a kislábú felnőttek is bátran hordhatják.

Memo Polo bordó EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA ELSZÁMOLHATÓ!

Memo Polo bordó sokszínű tulajdonságai

– lenyomozható talp: egy hét rendszeres viselet után bárki könnyedén megállapíthatja a talpon található vékony perem kopásának mértéke és helye alapján, hogy gyermeke járásképe optimális-e vagy további korrekciót igényel.

– erős sarokkéreg: a belső oldalon hosszan előrevezetett sarokkéreg, ami a megfelelő helyzetbe pozícionálja a bokát.

– kifelé döntött talpsík: 3 mm beépített szupináció, ami megfelelő helyzetbe állítja a sarokcsontot.

– megerősített orrvédelem

– kapható hozzá háromféle talpbetét (szupinált, valgus, pronációs)

Supinált termékeik más elven úgynevezett( természetes labilitást okozva )tornáztatja a talpizmokat. Álló helyzetben gyermekeink lábai (mint tartó oszlopok) és talpa (alap)összehangolása adja az egyensúlyt.
Járásunk teljes összhangja azt jeleni, hogy a sarkunk letételétől a lábujjunkig talpunk külső élén történő folyamatos átgördülése.

A lábunk(tartóoszlopunk) 3 ponton van alátámasztva: nagylábujjunk, kislábujjunk, sarkunk. Ez a 3 pont köti össze a külső és belső hosszanti, illetve haránt boltozatot .Ha gyermekünk lábának hosszanti boltozata megsüllyedt, az az izmok gyengeségére vezethető vissza. Ezt nevezzük lúdtalpnak. A lúdtalp súlyos következményei a boka bedőlése, az X láb kialakulása.

A kezeletlen X láb a felnőttkori gerincbántalmak kiindulója igen sok esetben. Ezért fontos gyermekünk lábát megfelelő cipővel és speciális tornával segíteni.

A Memo Polo bordó a Rehab zRt. forgalmazza. Kiegészítő termékei a Qmed segédeszközök (süni labda, fizioball, prostretch, szőnyeg, ülőpárna stb.), amelyek kaphatóak webshopunkban is.

Tekintse meg Memo termékeinket!

További információk

Méret

25, 27, 29, 30