Rózsaszín virágos Primigi szandál (3198100)

14 400Ft

Kiürítés
Cikkszám: 3198100 Kategóriák: , ,

Leírás

Rózsaszín virágos Primigi szandál

Külső anyaga: egyéb

Belső anyaga:bőr

Talp bélése: bőr

Rózsaszín virágos Primigi szandál a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően készülnek, figyelembe véve a gyermekek életkorát és növekedését. Elkísérik őket életük minden pillanatában: az első lépéseknél, az iskolában, a sportolásnál és az ünnepi alkalmak során.A Primigi lábbeliket az olasz stílus és a válogatott alapanyagok teszik egyedivé és komfortossá.

A Primigi rendszerének köszönhetően a modellek megbízhatóak és biztonságosak. Az ultrakönnyű, rugalmas, légáteresztő és puha anyagok eleget tesznek minden igénynek, legyen szó akár játékról, akár szaladgálásról.A Primigi cipők minden korosztály egyedi igényeinek megfelelően készülnek a babák első lépéseitől kezdve, mikor a láb védelmet és támogatást igényel, egészen a teenager korig, ahol a lábbeliknek meg kell felelniük a divatkövető lányok és a sportos fiúk igényeinek is.

A Primigit az összetéveszthetetlen stílus és olasz design, részletgazdagság és kényelem jellemzi. A Primigi az anyagok és színek teljes skálájában kínál modelleket minden korosztálynak és minden alkalomra. A Primigi rendszer maximális kényelmet és megbízhatóságot garantál. Az ultrakönnyű cipők bőrből készült anatómiai talpbetéttel kerülnek forgalomba. A hihetetlenül puha, könnyű és rugalmas talp párnázott sarokrésszel készül a rezgéscsillapítás elősegítése érdekében.A Primigi cipőkben rejlő tapasztalat az összes részlethez kapcsolódó alapos kutatás és gondoskodás eredménye.Rugalmasság, könnyedség, lélegzés, ellenálló képesség, puhaság. Ezek egy egyedülálló és exkluzív rendszer, a Primigi System alapelvei, amelynek köszönhetően cipőinket maximális komfort, és a legmagasabb technológiai szabványok megbízhatósága jellemzi.Kényelem és biztonság a láb fejlődéséhez: fedezze fel a gyermekének szánt megfelelő lábbeli kiválasztásához útmutatót nyújtó rendszer, a Primigi System kivételes tulajdonságait!

Rózsaszín virágos Primigi szandál

Praktikus és higiénikus

Gyermekének cipője egy aktív, mozgással töltött nap után is pontosan olyan, mintha új lenne! Amennyiben lehetséges, a kivehető talpbetét moshat és szárítható, tehát a cipő mindig friss és tiszta marad. Így készen áll arra, hogy ismét gyermeke lábára adja!

Szépség, amely egyúttal biztonságos és természetes

A cipő fémből készült részei nem tartalmaznak nikkelt, bélése krómmentes. Tehát nem tartalmaz olyan alkotóelemeket, amelyek kellemetlen allergiás reakciókat válthatnak ki.Ennek köszönhetően a cipő belső része még természetesebb és biztonságosabb.

Biztonságos védelem

A saroknál található “légkamra” segítségével a Primigi cipők ún. antishock rendszere csillapítja a járás közben a gyermek lábát érő mikroütéseket, így minden lépés kényelmes és biztonságos.

Tekintse meg Primgi termékeinket!

További információk

Méret

24, 25