Akció!

Szamos szupinált bézs-narancs virágos (1304-507192)

12 640Ft13 500Ft

Törlés
Cikkszám: 1304-507192 Kategóriák: , , ,

Leírás

Szamos szupinált bézs-narancs virágos

Külső anyaga: bőr

Belső anyaga: bőr

A Szamos az egyik legnépszerűbb magyar gyermek cipőket gyártó cég hazánkban .
Minőségi alapanyagokból (kizárólag valódi bőrből) szigorú minőségi előírásoknak megfelelően gyártja gondosan megtervezett cipőit .
A jól kialakított gyermekcipő célja megvédeni gyermeke lábát a deformitások kialakulásától, és egyenes tartást biztosítani gyermeke lábának.
Termék palettája széles, egészen a szandáltól a zárt cipőig minden időjárási körülményeknek megfelelő lábbelik. Kisebb méretei (Szamos első lépés) kellően kiszélesítettek hogy a magas lábfejű gyermekek is komfortosan viseljék.Termékei megerősített sarokkéreggel rendelkeznek, így biztosítva gyermeke lábának megfelelő tartását. Cipőinek hajlékony gumitalpa csúszás mentes, gördülékeny könnyed járást biztosítva az egészen pici talpaknak is.

A kicsiktől egészen a középiskolásokig megtalálhatják gyermekeiknek mind színvilágában, mind az aktuális divatot követve, a szívesen viselt csinos darabokat, és akár a kislábú felnőttek is bátran hordhatják.
Klasszikus formatalpas modelljei az egészséges lábakra tervezve úgynevezett harántemelővel ellátott termékek, a talp belső részének alátámasztásával biztosítja az egész napos használatot.

JELLEMZŐI

Valódi bőr

Kopásálló orrész, amely műanyag réteggel ellátott

Könnyű, hajlékony talp

Széles orrész a lábujjak szabad mozgásához

Magas szárrész a láb jó támasztékának

Párnázott boka részei kényelmesek, nem törik fel a lábat.

Széles színskála a cipőik csinosságáért

Hímzett díszítések a cipők oldalán, hogy gyermeke szívesen viselje.

Szamos szupinált bézs-narancs virágos

A cipők szerepe a lábak kényelmében, egészségében nagyon fontos. Éppen ezért termékeinket a legmagasabb minőségű, természetes alapanyagokból készítjük, melyek kiváló viselési érzetet, és puhaságot biztosítanak. Gyermekének cipője egy aktív, mozgással töltött nap után is pontosan olyan, mintha új lenne! Amennyiben lehetséges, a kivehető talpbetét moshat és szárítható, tehát a cipő mindig friss és tiszta marad.

KÖNNYŰ, HAJLÉKONY, CSÚSZÁSMENTES GUMITALP

A Szamos termék, valódi, minőségi bőrből készül, könnyedén megtalálják az ízlésüknek, életmódjuknak legmegfelelőbb fazont.

Az első osztályú bőrből gondosan kerül kiválogatásra a megfelelő vastagságú rész, melyből a gyártási folyamat végén a legtökéletesebb gyermek lábbelit tudjuk elkészíteni.

MEGERŐSÍTETT LÁBUJJVÉDELEM

Szamos szupinált bézs-narancs virágos lábujjvédő kialakítása elősegíti a lábujjak kényelmes elhelyezkedését, megfelelő növekedését, és nem utolsó sorba, fokozott tartósságot ad. Az orr rész kellő magassága biztosítja a gyermek lábának szabad mozgását.

Tekintse meg Szamos szupinált termékeinket!

További információk

Méret

30, 34