Szürke Primigi csizma (6361422)

20 700Ft

Vízálló téli cipő GORE-TEX garanciával

Törlés
Cikkszám: 8363922-1 Kategóriák: , ,

Leírás

Szürke Primigi csizma

Vízálló téli cipő GORE-TEX garanciával

Külső anyaga: bőr, textil

Belső anyaga: textil

Talp bélése: textil és kivehető

Szürke Primigi csizma a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően készülnek, figyelembe véve a gyermekek életkorát és növekedését. Elkísérik őket életük minden pillanatában: az első lépéseknél, az iskolában, a sportolásnál és az ünnepi alkalmak során.A Primigi lábbeliket az olasz stílus és a válogatott alapanyagok teszik egyedivé és komfortossá.

A Primigi rendszerének köszönhetően a modellek megbízhatóak és biztonságosak. Az ultrakönnyű, rugalmas, légáteresztő és puha anyagok eleget tesznek minden igénynek, legyen szó akár játékról, akár szaladgálásról.A Primigi cipők minden korosztály egyedi igényeinek megfelelően készülnek a babák első lépéseitől kezdve, mikor a láb védelmet és támogatást igényel, egészen a teenager korig, ahol a lábbeliknek meg kell felelniük a divatkövető lányok és a sportos fiúk igényeinek is.

A Primigit az összetéveszthetetlen stílus és olasz design, részletgazdagság és kényelem jellemzi. A Primigi az anyagok és színek teljes skálájában kínál modelleket minden korosztálynak és minden alkalomra. A Primigi rendszer maximális kényelmet és megbízhatóságot garantál. Az ultrakönnyű cipők bőrből készült anatómiai talpbetéttel kerülnek forgalomba. A hihetetlenül puha, könnyű és rugalmas talp párnázott sarokrésszel készül a rezgéscsillapítás elősegítése érdekében.A Primigi cipőkben rejlő tapasztalat az összes részlethez kapcsolódó alapos kutatás és gondoskodás eredménye.Rugalmasság, könnyedség, lélegzés, ellenálló képesség, puhaság. Ezek egy egyedülálló és exkluzív rendszer, a Primigi System alapelvei, amelynek köszönhetően cipőinket maximális komfort, és a legmagasabb technológiai szabványok megbízhatósága jellemzi.Kényelem és biztonság a láb fejlődéséhez: fedezze fel a gyermekének szánt megfelelő lábbeli kiválasztásához útmutatót nyújtó rendszer, a Primigi System kivételes tulajdonságait!

Szürke Primigi csizma

Praktikus és higiénikus

Gyermekének cipője egy aktív, mozgással töltött nap után is pontosan olyan, mintha új lenne! Amennyiben lehetséges, a kivehető talpbetét moshat és szárítható, tehát a cipő mindig friss és tiszta marad. Így készen áll arra, hogy ismét gyermeke lábára adja!

Szépség, amely egyúttal biztonságos és természetes

A cipő fémből készült részei nem tartalmaznak nikkelt, bélése krómmentes. Tehát nem tartalmaz olyan alkotóelemeket, amelyek kellemetlen allergiás reakciókat válthatnak ki.Ennek köszönhetően a cipő belső része még természetesebb és biztonságosabb.

Biztonságos védelem

A saroknál található “légkamra” segítségével a Primigi cipők ún. antishock rendszere csillapítja a járás közben a gyermek lábát érő mikroütéseket, így minden lépés kényelmes és biztonságos.

Tekintse meg Primgi termékeinket!

Gore-tex

GORE-TEX® – mit is jelent?

OPTIMÁLIS VÉDELEM – MINDEFÉLE IDŐJÁRÁSBAN

Legyen akár hideg vagy meleg, járjunk kavicson, aszfaltúton vagy sziklás terepen, a lábunknak lényegében semmilyen védelme sincs. Ha a lábunknak melege van vagy fázik, rosszul érezzük magunkat. Akár meg is beteghetünk. GORE-TEX® lábbelik optimális védelmet nyújtanak: tartósan vízhatlanok, mégis maximális szellőzést biztosítanak.Az ilyen lábbelik különleges jellemzője a GORE-TEX® membrán. Mikroporózus szerkezetének köszönhetően távol tartja a vizet, a láb izzadságát azonban kiereszti. Így lábunk mindig kellemesen meleg és száraz marad. Ezenkívül minden GORE-TEX® termék biztonságos viselet, megfelel a legkörszerűbb termékbiztonsági követelményeknek, amilyen az Oeko-Tex®.Környezetvédelmi aggályokat sem vetnek fel, mert környezettudatosan készülnek, tartós kivitelük pedig hosszabb ideig tartó viseletre ad módot, így csökken a felhasznált természeti erőforrások és a hulladék mennyisége.Azon kívül, hogy hogyan illik a lábra, a vízállóság, a termofiziológiás komfort és légáteresztő képesség a cipő kényelmességét befolyásoló legfőbb tényezők. A GORE-TEX® membrán az összes GORE-TEX® termék lelke. Ideális párosítása révén harmonikusan együttműködik a béléssel és a felsőrésszel, és kulcsfontosságú összetevő minden GORE-TEX® termékben, továbbá egész évben biztosítja a viselés kényelmét és a tartós védelmet.

TARTÓSAN VÍZHATLAN

A GORE-TEX® membrán négyzetcentiméterenként több mint 1,4 milliárd mikroszkopikus méretű pórust tartalmaz. E pórusok egyenként 20.000-szer kisebbek, mint egy vízcsepp. Minden GORE-TEX® termék tartósan vízhatlan, azaz a termék teljes élettartama alatt megbízható védelmet nyújt nedves körülmények között.

RENDKÍVÜL LÉGÁTERESZTŐ

A GORE-TEX® membrán pórusai 700-szor nagyobbak, mint egy vízgőzmolekula. Ez lehetővé teszi, hogy az izzadság és a felesleges hő távozzon belülről, ugyanakkor a cipő kívülről vízálló marad.

A GORE-TEX® termékek legfontosabb részét jelentő GORE-TEX® membrán nem látható, mivel a cipő belsejében található. Annak érdekében, hogy alkalmas legyen a kívánt felhasználásra, a GORE-TEX® membrán minőségi textíliákhoz van rögzítve, és egyéb anyagokkal van megerősítve. Bélésréteg hozzáadásával nő a hőtartó képesség.

AZ EGÉSZ CIPŐ SZÁMÍT

Az időjárási komfort szakértőiként több mint 30 évnyi kutatás és fejlesztés eredményét használjuk fel vásárlóink megelégedettségének biztosítása érdekében. Ez azt jelenti, hogy a GORE-TEX® rétegminta és a cipő egészének felépítése mellett teszteljük az összes többi összetevőt is, így a varrást és a szivacsokat. Igen gondosan válogatjuk össze ezeket, hogy tökéletesen kiegészítsék egymást.

A felsőrész funkcionális anyaga létfontosságú szerepet tölt be a cipő légáteresztő képessége szempontjából. A bőr természetes légáteresztő képességének megőrzése és a szükséges víztaszító hatás elérése érdekében a márkapartnereink számára beszállító bőrgyárak kizárólag a lehető legjobb minőségű, minimális kezelést igénylő nyersbőröket használják fel. A textíliák válogatási és feldolgozási eljárásai ugyanolyan magas igényeket támasztanak, mint a bőr hasonló eljárásai. A csúcsminőségű gyártási folyamatok során használt összes anyag a lehető legszigorúbb követelményeknek felel meg.

A JÓ ÜGYFÉLKAPCSOLATOK LABORATÓRIUMAINKBAN KEZDŐDNEK

Mielőtt egy GORE-TEX® terméktechnológiával tervezett cipő megjelenne a kiskereskedelembe, a Gore laboratóriumaiban igen kemény tesztek sorozatán kell keresztülmennie. A tesztelés minden, az időjárás viszontagságai elleni kényelemre kiható összetevőre kiterjed: a bőrnek, a textíliáknak, a membránnak és a bélésnek egyaránt meg kell felelnie ezeken a laboratóriumi teszteken. Ilyenkor fedezzük fel az esetleges gyengeségeket és végezzük el a megfelelő javító intézkedést. Csak akkor ítéljük a cipőt gyártásnak késznek, ha az megfelel a lélegzőképességre és a vízállóságra vonatkozó minőségi normáinknak.

További információk

Méret

21